Hva betyr halvedelstener?

 

Hva betyr våre halvedelstener? Alle halvedelstenene har sin egen betydning og energi. I tillegg så har hvert av våre mala-smykker sin egen unike affirmasjon.

Siden midten av 1800-tallet har smykkestener blitt plassert i kategoriene edelstener og halvedelstener. Begrepet edelsten var reservert for fire typer smykkestener: diamant, rubin, safir og smaragd. Alle andre smykkestener ble sortert under halvedelsten kategorien.

Lumi Spirit beriker mange mala-halskjeder og mala-armbånd med edelstener. De jordiske og kosmiske energiene til disse edelstenene gjør rudraksha-malaene og mala-armbånd enda mer verdifulle. Vi sørger for at egenskapene til edelstenene fokuserer på ett eller flere av de komplementære chakraene. Slik får du det reneste mala-halskjede eller mala-armbånd.

 

Før du velger en bestemt halvedelsten for din mala, kan du se på stenenes betydning.

Du kan velge riktig sten på forskjellige måter. For eksempel. Se på din fødselssten, gjør ditt valg basert på de 7 chakraene eller velg en intensjon. En helt annen måte å velge en halvedelsten på, er å lukke øynene og tenke sterkt på den intensjonen du har. Når intensjonen du har er rundt i tankene dine, åpne øynene dine og se hvilken sten som tiltrekker deg mest. Dette er det vi foretrekker, å velge med din egen intuisjon.

Under designprosessen legger vi stor vekt på halvedelstener og deres egenskaper. Vi bruker ofte èn type halvedelsten til et mala, av denne enkle grunnen, for å holde malaet så rent som mulig. Dette vil også gi deg muligheten til å bruke den til en bestemt mala-intensjon. På den måten drar du nytte av de spesifikke egenskapene til denne ene stenen. Dette gjør også malaene til et godt verktøy for å jobbe med energi i din meditasjon.

Selvfølgelig har vi også mala med forskjellige halvedelstener. Under denne prosessen er vi ekstra oppmerksomme på hvilke type stener vi bruker, fordi ikke alle stenene «passer» så godt sammen. Selv om noen kombinasjoner ser bra ut, betyr det ikke at stenene er en bra sammensetning når det gjelder energi. Vi ser på halvedelstenenes essens og hvordan de fungerer som en kombinasjon. Vi er forsiktige ved blanding av forskjellige stener. Alle egenskaper er komplementære til hverandre.

 

Carnelian

carnelian stenCarnelian-stenen vil bringe deg følelsesmessig balanse, og du vil føle deg mer trygg i beslutningene du tar på din vei. Dette er vår andre chakra, Sacral chakraen, som gir deg lykke og selvsikkerhet. Du vil merke at du naturlig gleder deg over opplevelsen av din seksualitet, og den sensuelle siden av livet. Du er en sensuell og kreativ person, med kapasiteten til å føle og lære.

 

 

Amazonite

amazonite stenAmazonite er stenen for kommunikasjon, mot og selvfølelse, og den hjelper deg å være ærlig med deg selv og andre.Denne stenen virker igjennom hjerte og hals- chakraen. Energien den tilfører igjennom hals- chakraen vil forsterke din evne til å kommunisere. Bærer du Amazonite stenen når du gjør dine affirmasjoner, vil den forsterke dine tanker om å tenke positivt.

 

 

Rose Quartz

rose quartz stenRose Quartz er kjærlighetens sten. Dens sterke vibrasjoner tilfører betingelsesløs kjærlighet, glede, varme og emosjonell helbredelse. Stenen vil dele ut sin kjærlighets-energi til dens omgivelser og vil hjelpe alle du har nær. Den helbreder alle dine chakra, og vil forsterke din kjærlighet til deg selv, din partner, dine barn og ditt liv. Rose Quartz har en avslappende og helende vibrasjon, som gjør den fordelaktig å bruke i din daglige meditasjon.

 

 

Amethyst

Denne er stenen for deg som har mye stress i din hverdag, enten det er på jobb eller om du har problemer med å nyte en avslapning. Den hjelper deg å tenke klart og renser ditt hode for masete tanker, som gjør at du kan behandle informasjon mer effektivt. Amethyst er stenen for spirituell vekst. Det er stenen for fred, den roer ned følelsesmessige stormer og gir deg styrke.

 

 

Citrine

Citrine er stenen som gir deg en stille, forfriskende ro. Har du mye stress, sinne eller angst i deg kan Citrine hjelpe deg å redusere dette. Den tilfører ditt liv gode ting som glede og kreativitet, og dens vibrasjoner aktiverer Det tredje øye- chakra, som hjelper deg å tenke klart. Solar Plexus chakraen blir også aktivert av Citrine stenen, og den vil hjelpe deg å avgjøre hva du vil ha inn i livet ditt.

 

 

Crystal

Clear Crystal forsterker din energi og dine tanker. Den gir deg klarhet i tankene og beskytter deg mot det som vil deg vondt. Den balanserer det fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle ved oss, den stimulerer vårt immunforsvar og hjelper oss tilbake i balanse. Satt sammen med andre stener, vil den forsterke deres energier. Clear Crystal burde du ta med deg inn i din meditasjon, da den hjelper din konsentrasjon og åpner ditt sinn.

 

 

Lava

Den gir deg drivkraften til å være produktiv og den gir deg energien du trenger i hverdagen. Lava er en veldig jordet sten som hjelper deg til å roe ned dine følelser, samtidig som den gir deg energi og hjelper deg å være jordet. Fordi lava kommer fra Jordens indre, sies det at Lava er en gjenfødelses sten, en fornyelses-sten, som hjelper deg med å bli kvitt unødvendige lag med følelsesmessig tyngde.

 

 

Red Aventurine

Ved å ha Rød Aventurin i ditt liv, vil den hjelpe deg med å forme meningsfylte forhold til andre uten negativitet. Siden dette er en rolig og harmonisk sten, vil den forbedre dine forhold i familie, romantisk og profesjonelt. Rød Aventurin healer din hjerte- chakra og roer ned din sjel.

 

 

Red Tiger’s Eye

Red-Tigers-Eye er en veldig stimulerende sten som gir deg inspirasjon og motivasjon i alle aspekter av ditt liv. Når du arbeider med energien til denne steinen vil du oppleve fred og harmoni uansett hvor du er, hvem du er med og hva du gjør.

 

 

Rudraksha

Det sies at dette er Shivas tårer. Shiva, Den store Mahadeva Den guddommelige gave-giveren begynte å gråte tårer av medfølelse for menneskers lidelse. Da tårene falt, guidet han dem ned mot Jorden og forvandlet dem til forstenede frø.

Stenene hjelper deg med å kontrollere stress, fjerner bekymringer og gir deg ro i sinnet. De gir deg energi og utholdenhet, samtidig som de senker ditt blodtrykk og fjerner negative tanker. Det sies også at Rudrakshafrøene kan kurere depresjon, gi klarhet i dine tanker, skjerper ditt sinn og forsterker din intuisjon. Stenene kjennes kjølige mot huden. De endrer karmaen til bæreren av malaet, og hjelper oss inn på riktig vei av sannhet og mening.

 

Prehnite

Du kan bruke prehnite til å forbedre hukommelsen siden den aktiverer din tredje øye chakra. Den er fordelaktig å bruke i din daglige meditasjon for å åpne ditt sinn, motta og lagre ny informasjon.