Hvordan velge et Lumi Spirit mala-smykke til andre

Det å velge mala-smykker til deg selv kan være en vanskelig oppgave. Men å velge for noen andre – det er en helt ny opplevelse. Det er så mange mala-smykker med ulike intensjoner som er kan være overveldende. De ser og føles annerledes.

Hvor skal man begynne?
Det er tre svært viktige faktorer du vurderer når du velger mala-smykker for noen andre. Hvis du finner klarhet på alle tre så har du en spent venn som venter.

1. Intensjon
Mala-perler hjelpe oss å fokusere på en intensjon, så får tydelig på hvor denne personen er i livet – akkurat her og nå.

Hva er det de går gjennom? Hva sliter de evt. med? Hva er deres mål og drømmer?

Hensikten med mala-smykket er å fange opp denne intensjonen og mala-smykket skal fungere som en påminnelse. Det hjelper brukeren til å overvinne en frykt, nå et mål, finne trøst og gir dem støtte i den reisen de er på i livet.

2.Utseende og livsstil
Når du er klar på en intensjon, er det på tide å se på utseende. Noen mala-smykker er laget med rudraksha frø, mens noen bare inneholder halvedelstener. Mala-smykker kan ha en dusk å bli slitt på forsiden (eller baksiden), mens noen kan ha en stor stein som henger i senter.

En viktig faktor å tenke på når det kommer til utseende er livsstil. Er de aktive? Driver hun med idrett? Vil de bære mala-smykkene tilfeldig, eller når de går ut på kvelden? Bære mala-smykkene på jobb? På stranden eller i en yogaklasse?

3. Intuisjon
Den siste viktig faktor å fokusere på er din intuisjon. Hva fanger oppmerksomheten din så snart du ser det? Føler du en sterk og dyp forbindelse til et bestemt stykke?

Noe som også er verdt å merke seg er at når du gir et mala-smykke så tilfører du også mala-smykket din intensjon ved å gi smykke. Det kan for eksempel være kjærlighet, omsorg eller omtanke som vil gi din venninne et liv om å leve etter intensjonene sine og ikke alle andres.

Når du har vurdert alle tre aspekter vil du sikkert finne et mala-smykke som kobler, knytter, og gjenspeiler hva vennen din søker – noe de definitivt vil takke deg for.

Vi har laget en side med intensjoner som kan gjøre det lettere for å deg å finne frem til det smykket eller smykker som du vil gi til din venninne. Du finner siden med intensjoner her. 

Kjøpe mala-smykker til deg selv? Les mer her.