Hvordan velger du Lumi Spirit mala-smykke?

Gratulerer! Du tar et stort skritt for å finne indre fred, jording og kjærlighet til deg selv og andre.

Mala-smykker kan hjelpe deg med så mye i livet ditt. Spesielt i det som står skrevet ovenfor.

Mala-smykker har blitt brukt i bønn og meditasjon i århundrer.

Men er også kjent for å hjelpe en å finne et roligere sinn, kropp og ånd ved å bære dem eller ha dem ved din side.

Vi tror de fungerer som en påminnelse om å være mer bevisst på hva du er ute etter, hvordan du opptrer, og hva du vil manifestere innenfra og ut.

Når du ønsker å få kontakt med dine mala-smykker, er det et par ting å huske på. Først og fremst – det er ingen feil eller riktig måte å velge ditt mala-smykke. Det er kanskje også et kjennetegn at mala-smykket velger deg. Hvis du bare overgi seg til prosessen, og la ditt hjerte og magefølelse veilede deg og du vil bli ført til riktig sett med mala-smykker.

Vi forteller ofte folk, uansett hva du trekkes til, er det det mala-smykke som er ment for deg, enten det er et halskjede eller armbånd. Det gjenspeiler oftest intensjonene du søker, bevisst eller ubevisst.

Men hvis du er ute etter mer veiledning i prosessen, her er noen forslag.

Spør deg selv, hvilken intensjonen er det du søker?

Våre mala-perler kombinere rudraksha frø med halvedelstener. Rudraksha frø legemliggjøre en roligere sinn, kropp og ånd og sies å være Shivas tårer som blir til frø når de faller på jorden.

Men hver halvedelsten bærer sin egen intensjon. Hvis du søker ro og en tettere forbindelse til din åndelighet, vil vi foreslå en mala med ametyst.

Hvis du søker balanse eller overflod, vil vi foreslå grønn jaspis.

Hvis styrke og klarhet er det du leter etter er lava den beste stein.

Og hvis du søker kjærlighet, enten selv, platonisk, familie, eller forhold, anbefaler vi at du bruker rosenkvarts.

Det er mange muligheter. En av våre favoritter er turkis, som beskytter deg på reise, og øker kjærlighet og ødelegger hat.

Du kan også spørre deg selv – hva vil du bruke dine mala-smykker for?

Vil du bruke det for meditasjon? Eller har du rett og slett ønsker en daglig påminnelse om å følge dine intensjoner? Hvis du er ute spesielt for meditasjon, det er flott! Alle våre mala-smykker er håndlaget. Bruk mala- smykker i forbindelse med din meditasjon for å hjelpe deg å telle mantraer. Vi inkluderer også gurustein eller dusk i våre halskjeder, for å markere at du har telt alle 108 perler.

Hvis du er ute etter å bruke mala som en daglig påminnelse om noe du ønsker å manifestere i livet ditt, eller en intensjon om du ønsker å være oppmerksom på, det er en vakker grunn også. Du kan gjøre dette med enten armbånd eller halskjeder. Du kan også kombinere ulike halvedelstener. Som for eksempel mala-armbånd som kombinerer lava, rosenkvarts og turkis armbånd.

Vi har laget en side med intensjoner som kan gjøre det lettere for å deg å finne frem til akkurat ditt smykke eller smykker. Du finner siden med intensjoner her. 

Uansett grunn, nyt prosessen!

Du er på en vakker reise med dine nye mala-smykker.

Skal du kjøpe mala-smykker til en venninne? Les mer her.